5 gode grunde
×

Advarsel

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

 

5 gode grunde til at forhandle Génito

1. Génito er en dansk mærkevare af meget høj kvalitet. Udviklet og produceret på en moderne dansk virksomhed, der lægger vægt på miljøvenlige produktionsmetoder.

 

2. I mere end 45 år har vi været med til at videreudvikle og producere for adskillige anerkendte designere, som vi stadig samarbejder med og producerer for.

 

3. Génito sætter altid kunden i fokus og lytter til kundens behov. Vejledning og rådgivning gør, at kunden føler sig tryg og får en positiv oplevelse.

 

4. Vi lægger vægt på høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Det gør at serviceniveauet ligger højt, idet vi har stor lagerbeholdning og er leveringsdygtig.

 

5. Génito har en bred vifte af designbeskyttede produkter med utallige kombinationsmuligheder. På www.genito.dk findes alle nyttige informationer for forbrugeren, så som design- og stylist tips.

 

Génito - designvirksomhed siden 1972...

 

Génito har sine rødder i Ulstrup i Midtjylland. Virksomheden blev grundlagt som et værktøjsmageri med sprøjtestøbning, og blev kort tid efter udvidet som plastindustri, der i dag stadig producerer for mange af de mest anerkendte designere.

 

I 2011 købte Génito firmaet Hoffi A/S af Claus Langhoff. Hermed blev Ufo og X-Tray indlemmet i Génito's varesortiment.

 

Génito er således helt igennem "Danish Design" og produkter produceret i Danmark - helt fra designprocessen via produktion til pakning og forsendelse.

 

Génito's produkter findes i mange lande: Se hvilke lande på dette google-kort.

 

 

 

Génito udstillinger

 

Tokyo-th

Génito på messe i Tokyo.

 

Fogh-thPå messe i Argentina.

 

Stockholm-th

Stockholm Furniture Fair.

 

Formland-th

Formland.

 

Kronprinsparret-th

 Génito's stand i New York.

 

ICFF-NY-2009-thGénito's stand i New York.